Італія. Що спадає на думку коли ми чуємо назву цієї країни? Неймовірна природа, самобутня історія або унікальні винні та гастрономічні традиції? А на думку багатьох Італія — ​​це перш за все стиль. У цій країні стиль взагалі і традиції високої моди зокрема проведені в ранг мистецтва. І не дивно, що будь-який продукт під брендом «made in Italy» буде просочений вишуканістю і неповторністю італійського стилю.

bell2

Belluno-StemmaАле сьогодні ми згадаємо всі найяскравіші аспекти, асоційовані з Італією, тому що поговоримо про батьківщину і серце бренду очок Enni Marco — містечку Беллуно. Саме тут на північному сході Італії зібрані воєдино всі складові іміджу країни: незабутня краса природи Доломітових Альп, глибока історія, висхідна до Римської імперії, традиційна італійська кухня та найголовніше — дизайн і стиль. Як мінімум відносно світу модних оправ і сонцезахисних окулярів. Тому що саме Белууно є зосередженням основних італійських дизайнерських студій з оптичного світу. Саме тут розробляються всі ключові колекції очок і втілюються в життя найсміливіші і неймовірні ідеї професійних дизайнерів. Не виключенням є і Enni Marco, тому що це містечко в мальовничій гірській долині і є місце, де був заснований бренд. А точніше дизайнерська студія EMstudio, яку і до цього дня можна розцінювати як очі, серце і руки бренду Enni Marco. Адже основними завданнями студії є як постійне відстежування модних і актуальних тенденцій в різних стилях, так і безперервна розробка нових, унікальних і цікавих дизайнерських концепцій в оправах і сонцезахисних окулярах, які гарантовано будуть відповідати неповторно модному італійському стилю. Засновниками EMstudio були випускники Флорентійської академії мистецтв, які вирішили розвивати свої дизайнерські вишукування в такому невеликому, але дуже важливому для світу оптики місці як Беллуно.

Можливо, завдяки такому збірному італійському образу містечка і була виведена основна концепція дизайнерського шляху EMstudio і бренду очок Enni Marco взагалі. Вона полягає в тому, що кожен сезон команда дизайнерів EMstudio відзначає для себе будь-якої самобутній регіон Італії як надихаючий. І використовуючи найяскравіші особливості цього регіону (красу природи, історичні традиції, гастрономічні особливості, архітектуру і яскраві особистості), дизайнери намагаються покласти дух, настрій і самобутність цього регіону на свою колекцію окулярів за допомогою загальних дизайнерських концепцій, колірних рішень, різних форм і особливих елементів, що декорують. При цьому особлива увага надається деталям, які іноді здатні тільки своєю присутністю надати тій чи іншій моделі окулярів відповідний образ, співзвучний з тим або іншим яскравим місцем в Італії. Серед цих регіонів були Ломбардія, Лігурія, сонячні пляжні стежки, контрастні Доломітові Альпи, романтична Емілія-Романья, діловой  Мілан і багато інших. Такий підхід дозволяє шанувальникам колекцій Enni Marco постати в образі справжнього італійця з того чи іншого регіону або ж просто доторкнутися до самої Італії, не забуваючи при цьому про вишуканий стиль і незаперечної модної актуальності. Цим окуляри Enni Marco і заслуговують позитивні відгуки у цінителів бренду.

bellun2

На завершення хотілося б сказати, що поточний найширший набір тематичних колекцій (Enni Marco, Emilia, Spectrum, Black Edition, Sfizio) і різноманітність моделей в них дійсно є гордістю бренду Enni Marco. Тим більше що кожна з них пронизана щирим стильним італійським духом і несе в собі частинку Італії, адже народжені вони були в Беллуно — маленькому, але дуже важливому місці всесвіту оправ і сонцезахисних окулярів.