sz2017_1

Нова колекція сонцезахисних окулярів Enni Marco продовжує нести в собі частинку Італії, адже дизайн моделей знову натхненний одним з унікальних і самобутніх регіонів країни. У розпорядженні дизайнерів EMstudio знаходиться на перший погляд не так багато можливостей для втілення своїх ідей — це колір, форма і декор. Але завдяки партнерам з Mazzuchelli, які надають неймовірний за своєю різноманітністю і складністю пластик для окулярів і різноманітністю неповторних італійських мотивів у всьому — від природи і архітектури до кухні і мистецтва, все обмеження знімаються, дозволяючи відкрити шлях для найсміливіших, але в той же час витриманих в рамках класичної концепції ідей.

amalfi2

Тим самим надихаючим регіоном сезону 2017 стало узбережжя Амальфі з його унікальними затоками і неповторними рибальськими селами з розпростертими на крутих схилах будиночками-ступенями. Ці «ступінчасті» села на крутих прибережних схилах — одна з ключових особливостей Амальфіанського узбережжя. І як раз ті самі мудрі і неповторні ступені виступають як якийсь символ регіону. У новій колекції Enni Marco цей символ інтерпретований у вигляді об’ємного гравіювання. І знову декоративна дрібниця в окулярах несе в собі частинку Італії.

sz2017_2

На узбережжі Амальфі в будь-який час доби — це невимовна краса в розмаїтті барв і силуетів. Ці настрої романтичного регіону Італії дизайнери EnniMarco втілили в колірній інтерпретації своєї колекції. І ранкові ніжні кольори — перші з них.

sz2017_3

У денний час доби — це буйство фарб в самому широкому розмаїтті: від синьо-бірюзових морських мотивів і яскраво-зелених схилів до строкатої рослинності і архітектури.

sz2017_4

Захід сонця на узбережжі Амальфі — це найромантичніший вид цієї частини Італії. Переливи ніжних і в той же час яскравих напівтонів з неймовірними відблисками на витончених будиночках створюють неповторну картинку, романтизмом якої хочеться насолоджуватися вічно! Саме ці майже невловимі переливи і відблиски дизайнери постаралися втілити в своїх моделях, щоб всі шанувальники бренду могли доторкнутися до цієї краси.

sz2017_5

Нічні фарби Сорренто — одного з найяскравіших місць Амальфіанського узбережжя ніколи не назвеш нудними і тим більш похмурими. Ніяких чорних тонів! Загадкові відблиски синього і золотого — ось атмосфера ночі цих місць. Саме ці відтінки максимально задіяні в новій колекції від EnniMarco.

sz2017_6

Мотиви і настрій регіону помітні у всіх без винятку серіях бренду в цьому сезоні — від регулярної колекції, до виключно романтичної Emilia і курортної класики в яхтової серії Navy.

Весь колорит і характер узбережжя вже дихає в нашій новій колекції!