emil1

Ексклюзивна жіноча колекція Emilia Line — це завжди щось особливе в широкому стильовому розмаїтті оправ бренду Enni Marco. У концепт і реалізацію кожної моделі очок в колекції завжди вкладається трохи більше часу і старанності дизайнерів, щоб створити дійсно неповторну колекцію. Лімітована серія оправ Emilia Line by Enni Marco може похвалитися унікальністю в кожної моделі. А романтичний стиль не залишить байдужим всіх шанувальників легкого і піднесеного образу. Вишукане поєднання плавних форм, ненав’язливого декору і м’яких кольорів створюють той самий неповторний образ колекції Emilia, який кожного разу відкриває новий погляд на романтичний стиль.

Концепт колекції в поточному сезоні відрізняється максимальною акуратністю у всіх аспектах — від ліній форм до декоруючих елементів. Ніяких кричущих деталей і різких кольорів. Настільки м’якими і гармонійними моделі колекції ще не були. Флористичні мотиви, пастельні тони в багатошарових пластикових елементах оправ для окулярів Emilia Line by Enni Marco створюють все той же романтичний мотив. Металеві елементи в золотому кольорі і мінімальну присутність кристалів Swarovski в деяких моделях надають очками дорогоцінний вид, але без надмірностей. А завдяки особливій технології карбованою обробки поверхні металу ці елементи виглядають як прикраси, майстерно виконані вручну. У такому ж форматі виконаний і головний брендуючий елемент колекції — карбована троянда, яка традиційно для бренду Enni Marco розташовується на кінчиках завушників.

emilia_blog1

Кольорові рішення всіх колекцій Enni Marco завжди відповідають актуальним модним тенденціям. Emilia — не виняток, а навпаки авангард бренду в цьому питанні. Адже в дизайні оправ і сонцезахисних окулярів серії завжди фігурують кольори топової палітри за версією Pantone. У цьому сезоні це смарагдово зелений Lush Meadow, соковитий червоний Aurora Red, янтарний Potter’s Clay, повітряний Airy Blue і багато інших. Особливий інтерес у контексті колірних рішень представляють багатошарові конструкції, які дозволяють поєднати кілька колірних комбінацій в одній оправі. Таке рішення робить модель універсальною і різнобічною, дозволяє легко комбінувати такий аксесуар як окуляри з абсолютно різними образами — від витримано класичного до яскраво екстравагантного.

І на додаток до всіх відмітних моментів окулярів Emilia Line by Enni Marco можна відзначити зареєстроване дизайнерське рішення для конструкції заушников. Воно носить назву Needle’s Eye і являє собою об’ємну форму кріплення за формою нагадує вушко голки. Подібна інтерпретація тонкої витонченості надає помітну незвичайність моделям з такою формою заушника. А об’ємність акцентує увагу на елегантному аксесуарі.

В цілому концепцію нової колекції Emilia Line by Enni Marco можна описати як «елегантність в акуратності», адже в вишуканих моделях романтичної серії цього року немає нічого зайвого і все максимально гармонійно.